Υλικά για 12 μπισκότα
50 γρ σκόνη απο την βρεφική κρέμα της επιλογης σας
50 βρώμη
100γρ αλεύρι ολικής αλέσεως
80γρ σπορέλαιο
60ml κρύο νερό
50 γρ σκόνη απο την βρεφική κρέμα της επιλογης σας
50 βρώμη
100γρ αλεύρι ολικής αλέσεως
80γρ σπορέλαιο
60ml κρύο νερό
Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ενα μπολ ναι ζυμώνουμε μεχρι να γίνει μια ζυμη.
2. Με την βοήθεια μιας μεμβράνης τροφίμων ή αλουμινόχαρτου κανουμε την ζύμη μας ρολό και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
3. Αφού περάσουν τα 30 λεπτά κόβουμε το ρολό σε φέτες και τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα πιέζοντας τα ελαφρά για να διορθώσουμε το σχήμα ή τυχον ψυχουλα που μας εχουν πέσει κατά την κοπή.
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά, μεχρι να ροδίσουν.
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ενα μπολ ναι ζυμώνουμε μεχρι να γίνει μια ζυμη.
2. Με την βοήθεια μιας μεμβράνης τροφίμων ή αλουμινόχαρτου κανουμε την ζύμη μας ρολό και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
3. Αφού περάσουν τα 30 λεπτά κόβουμε το ρολό σε φέτες και τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα πιέζοντας τα ελαφρά για να διορθώσουμε το σχήμα ή τυχον ψυχουλα που μας εχουν πέσει κατά την κοπή.
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά, μεχρι να ροδίσουν.
Καλή επιτυχία
Διαιτολόγος- Διατροφολογος
Παρασκευοπούλου Σόνια
Παρασκευοπούλου Σόνια
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου