Look: Το λευκό τζίν στα must have του καλοκαιριού.

Ανοίγει ο καιρός, ανεβαίνει η διάθεση και αυξάνονται οι προσκλήσεις για βραδινές εξόδους στην πόλη. Αλάνθαστοι σύμμαχοι των βραδινών μας εξορμήσεων μα φυσικά το λευκό σκισμένο τζιν με nude πέδιλα και χρυσά αξεσουάρ. Ίσως είναι ένα από τα πιο κομψά απλά και σέξι αγαπημένα μου λουκ για την άνοιξη και το καλοκαίρι. 

Το λευκό τζιν δεν θα πρέπει να λείπει από καμία γυναίκεια γκαρνταρόμπα διότι ταιριάζει απόλυτα με όλα τα παπούτσια και μπλουζάκια που διαθέτει η καθεμία στην ντουλάπα της. Προτιμήστε το σε boyfriend εφαρμογή με σκισίματα και συνδυάστε το με nude πέδιλα που θα δίνουν την θηλυκότητα που επιθυμείς για την βραδινή σου έξοδο. Τέλος, ολοκλήρωσε το λουκ σου με ένα crop top σε μαύρο χρώμα και χρυσά αξεσουάρ που θα δένουν κατάλληλα με το ασπρόμαυρο λουκ σου .

Looḵ To lef̱kó tzín sta must have tou kalokairioú-TwoChiChis

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για όλες εσάς που έχετε σωματότυπο μήλο ( ) δηλαδή έχετε λίγα παραπανίσια κιλά στην περιοχή της κοιλίας και λεπτά πόδια προτιμήστε λευκό τζιν καμπάνα συνδυασμένο με ένα boho αέρινο μπλουζάκι που θα σας κολακεύει άψογα, θα σας χαρίζει ύψος και αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας. Βλέπε: Κατερίνα Καινούργιου

Για όλες  εσάς που έχετε σωματότυπο αχλάδι ( ) δηλαδή έχετε λίγα παραπανίσια κιλά στην περιοχή των γοφών και διαθέτετε λεπτή μέση προτιμήστε στενό λευκό τζιν με ελάχιστα σκισίματα στην περιοχή του γονάτου, συνδυάστε το με ένα στενό μπλουζάκι σε μαύρο χρώμα  και δέστε ένα καρό πουκάμισο στην μέση σας για να έχετε μια άκρως σέξι εμφάνιση όπως ακριβώς της Khloe Κardasian .

Τέλος για όλες εσάς που έχετε σωματότυπο κλεψύδρα (⌛) δηλαδή έχετε πιασιματάκια ομοιόμορφα σε όλο σας το σώμα προτιμήστε ένα στενό λευκό τζιν με ένα  crop top όπως ακριβώς κάνει και η Kim Κardasian για να έχετε  ένα τέλειο outfit για τις βραδινές σας εξόδους και όχι μόνο και μην ξεχνάτε τα nude πέδιλα που ταιριάζουν σε όλες σας υπέροχα. Λευκό τζιν κορίτσια !!!

Τζιν παντελόνι : Zara 
Πέδιλα : Stradivarius 
Crop top : Zara 
Γυαλιά ηλίου : Ray ban 
Ρολόι : Marc echo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest tumblr Instagram Odnoklassniki

Διαφήμηση

.

Διαφημίσεις

Followers

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικές προβολές σελίδας

Copyright © Two ChiChis | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com