Υπερβολικά στυλάτοι άνδρες!!!

stilatoi-antres-TwoChiChis
Γεια σας κορίτσια, σήμερα θα θίξω ένα θέμα που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τον τελευταίο καιρό. Σε μια βόλτα μου λοιπόν στην Θεσσαλονίκη παρατήρησα κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον, τα αγόρια της πόλης «ναι ,ναι συγκλονιστικό!» τα αγόρια αυτά που λέτε ήταν γεμάτο χάρη, μπρίο και τσαχπινιά ομολογώ πως ως γυναικά και εγώ ζήλεψα.
Ήταν το ντύσιμο τους; Το γεμάτο λαγνεία ύφος τους; Το αδιαπέραστο βλέμμα τους; Τα άκρος στιλάτα και εννοείτε γνωστών οίκων γυαλιά (έχει δεν έχει ήλιο) τους; Τα τζιν τους (με το γνωστό κόκκινο σηματάκι της εταιρίας μπροστά) εννοείτε; Τα μπλουζάκια γεμάτο λουλούδια και ότι άλλο επιτάσσει η μόδα; Και φυσικά το iPhone στο χέρι (το τελευταίο πάντα μοντέλο της περιόδου όχι αστεία) που με έκανε να τους παρατηρήσω; Σίγουρα όμως δεν τους πρόσεξα γιατί συγκινήθηκα από την ομορφιά τους .
Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει με αυτά τα αγόρια γιατί τόσο στυλ; Που πήγε η μπρούταλ αισθητική του γνήσιου άντρα τέλος πάντων; Οκ να καταλάβω πως σε όλους μας αρέσει να είμαστε προσεγμένοι ανεξαρτήτως φύλου αλλά μην το πάμε και στα άκρα. Δεν γίνεται ο άντρας να ασχολείται τόσο πια με την εξωτερική του εμφάνιση, αυτό είναι προσόν της γυναίκας εδώ και τόσα χρονιά πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Και αυτό δε που μου κάνει τρομερή εντύπωση από όλα είναι πως το φαινόμενο του ‘’στιλάτου άντρα’’ στην Ελλάδα παρουσιάζεται συνήθως στους κυρίους που κλωτσάνε μια μπάλα (ποδοσφαιριστές)καλά δεν έχει σημασία αν ο ποδοσφαιριστής παίζει στην Κατούνα, σημασία έχει ότι κλωτσάει μια μπάλα και οφείλει να έχει τουλάχιστον δέκα τατουάζ, μούσι ,στιλάτο ντύσιμο και iPhone .
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω έναν άντρα τόσο στιλάτο, είμαι της παλιάς κοπής αν θέλετε, μου αρέσει ο άντρας όσο πιο απλώς γίνεται. Να φοράει ένα λευκό T-shirt και ένα τζιν, τι πιο σέξι; Χωρίς πολλά κλαπατσίμπανα πάνω του. Σκεφτείτε και το άλλο αυτός που ασχολείται και ξοδεύει τόσο χρόνο για την εξωτερική του εμφάνιση προλαβαίνει άραγε να ασχοληθεί και λίγο με το πνεύμα του; Δεν νομίζω!!! Διότι έχουμε τα φαινόμενα διάλογων επιπέδου δημοτικού (είσαι πολύ όμορφη κτλ.) και καθόλου φαντασία, αλλά να μου πείτε πως όσο υπάρχουν γυναίκες που συγκινούνται μόνο με την εξωτερική εμφάνιση του άντρα τόσο θα υπάρχουν και αυτοί οι “στιλάτοι άντρες”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest tumblr Instagram Odnoklassniki

Διαφήμηση

.

Διαφημίσεις

Followers

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικές προβολές σελίδας

Copyright © Two ChiChis | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com