Αποτελεί ένα χορταστικό σνακ που μπορείτε να το καταναλώσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Υλικά (2 άτομα) 4 μεγάλα αυγά
1 κουταλία της σούπας γιαούρτι 2%
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1: Τοποθετήστε τα αυγά σε μια κατσαρόλα αρκετά μεγάλη ώστε να είναι σε μονή στρώση. Προσθέστε κρύο νερό έως ότου καλυφθούν πλήρως και αφήστε τα να βράσουν.
Βήμα 3: Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, πολτοποιήστε τους κρόκους , έπειτα προσθέστε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το λιωμένο σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια με ένα κουτάλι γεμίστε τα ασπράδια αυγών και είστε έτοιμοι!!!
Καταναλώστε τα αυγά με μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης ή πολύσπορο.
Σόνια Παρασκευοπούλου
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Υλικά (2 άτομα) 4 μεγάλα αυγά
1 κουταλία της σούπας γιαούρτι 2%
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1: Τοποθετήστε τα αυγά σε μια κατσαρόλα αρκετά μεγάλη ώστε να είναι σε μονή στρώση. Προσθέστε κρύο νερό έως ότου καλυφθούν πλήρως και αφήστε τα να βράσουν.
- 15 λεπτά για τα πολύ μεγάλα αυγά
- 12 λεπτά για τα μεγάλα αυγά
- 9 λεπτά για τα μεσαίου αυγά
Βήμα 3: Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, πολτοποιήστε τους κρόκους , έπειτα προσθέστε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το λιωμένο σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια με ένα κουτάλι γεμίστε τα ασπράδια αυγών και είστε έτοιμοι!!!
Σόνια Παρασκευοπούλου
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου