Αποτελεί ένα ισορροπημένο γεύμα για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας.
Ψήνεται το στήθος κοτόπουλου στο φούρνο σε ένα ταψί με χυμό λεμονιού, αφού πρώτα το έχετε πασπαλίσει με αλάτι , πιπέρι, ρίγανη και λίγη μουστάρδα.
Σερβίρεται με μία σαλάτα σπανάκι, ντομάτα, λιναρόσπορο, ελαιόλαδο και αλάτι. Συνοδέψτε το με μία φέτα ψωμί, ολικής κατά προτίμηση.
Σόνια Παρασκευοπούλου
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου